Imatge A c c e s s o r i s

A c c e s s o r i s

Eleva el teu look

Imatge Shop the Look

Shop the Look

Imatge Vols atenció personalitzada?

Vols atenció personalitzada?

Descobreix la selecció de serveis exclusius, demana cita i gaudeix d'un assessorament personalitzat. 

  • #ARCMODA

    Segueix-nos a les nostres xarxes

  • SUBSCRIU-TE a la nostra NEWSLETTER!

    Rebràs informació periòdica amb consells de moda, accessoris, últimes tendències, novetats de cada temporada i moltes coses més.

Subscripció

* indica que es obligatorio

Accepto que es tractin les meves dades per a rebre ofertes i novetats.

Responsable del tractament: ARC moda. Les nostres dades figuran a l'avis legal de la nostra web arcmoda.cat. Finalitat del tractament: Oferir i gestionar els nostres productes i/o serveis. Legitimació: Consentiment obtingut de l'interessat. Execució del contracte de serveis. Destinataris: Les dades no seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. Drets de les persones: Els interessats tenen dret a exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, enviant la seva sol·licitud a la nostra l'adreça. Termini de conservació de les dades: Mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Reclamació: Els interessats es poden dirigir a l'AEPD per presentar la reclamació que consideri oportuna. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada a continuació a les “Qüestions sobre privacitat”a la nostra web arcmoda.cat

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Arc Moda

En línia

Arc Moda

Gràcies per contactar amb ARCmoda. Com podem ajudar-te?

20:07