MAGAZINE

Black Friday

15/11/2023
Helena Frigola

L'ocasió perfecta per a fer les compres de Nadal o per invertir en les últimes tendències en moda.

Aprofita el Black Friday de l' ARCmoda

Com podem aprofitar el Black Friday? Hi ha diverses raons que fan que aquest sigui el moment perfecte per comprar i actualitzar el teu armari.

-Descomptes de peces de temporada

El Black Friday és sinònim de grans descomptes. Això significa que pots aconseguir aquell vestit o  la jaqueta  que t’ ha agradat de la temporada. Aprofita aquests descomptes per afegir peces de moda de qualitat al teu armari.

És molt important que, com a consumidor, comparis els preus, així veus realment quines botigues t’ estan oferint veritables descomptes.

A l´ARCmoda t' oferim un 20% de descompte en la col·lecció tardor-hivern 23/24. I un 2x1 en bàsics. Les marques Esprit i Grace and Mila t' apliquem el 10% de descompte.

-Oportunitat per a comprar els regals de Nadal

El Black Friday arriba just a temps per començar a comprar els regals de Nadal. Si tens amics i familiars que són aficionats a la moda, aquest és el moment ideal per aconseguir els regals a un millor preu. Això et permetrà reduir el teu pressupost en compres. És important fer una llista i pensar en quants diners ens volem gastar, al igual que quan vas en época de Rebaixes a les botigues.

-Actualitza el teu armari

La moda canvia constantment, i el Black Friday et dona l'oportunitat de mantenir el teu armari actualitzat sense necessitat d’ esperar a les Rebaixes. Aprofita els descomptes per comprar peces que no s’ ajusten al teu pressupot, i ara amb el preu rebaixat sí. Renovació de bàsics: jerseis, texans, brusa blanca, abric,... potencia les peces de fons d’ armari.

 

-Inversió en peces de qualitat

Aprofitant els descomptes, pots invertir en peces de moda de qualitat que et servirán per varies temporades. Opta per roba i accessoris de qualitat. No oblidis que menys és més; tenir algunes peces de gran qualitat a l'armari pot ser molt més valuós que tenir moltes peces barates.

 

-Fes un pas cap a la sostenibilitat

 Aprofita aquesta ocasió per descobrir marques i peces que posen l'èmfasi en la producció responsable i materials ecològics. Moltes vegades aquests productes solen ser un xic més cars, aprofita els descomptes del Black Friday. Recorda que comprar al petit comerç també és sostenible, perquè no generes impacte amb el transport (ja sigui en compres online o agafant al cotxe per anar a una gran superficie).

 

Quan duren els descomptes del Black Friday?

Comencem el dijous 16 de novembre en el nostre Showroom en directe. Els descomptes que podem trobar, en general, seran des d’ un 10 a un 20%. També hi ha l’ opció de comprar packs de jerseis bàsics, la Súper Promo de Jerseis: 2 a 30€.

En definitiva, el Black Friday és molt més que una simple jornada de compres. És una oportunitat per aconseguir peces de moda de qualitat, estar al dia amb les tendències actuals, i invertir en el teu estil personal. Aprofitant els descomptes i ofertes, pots afegir al teu armari aquelles peces que t’ agraden i preparar-te per a la temporada de festes.