MAGAZINE

Posar-te la roba una vegada és malgastar els diners

04/10/2019
Helena Frigola

A l’ ARCmoda trobaràs els Serveis d'assessoria d'imatge, personal shopper i personal shopper online. El més important és que sigui quin sigui el servei que contractis, t'ajudarem a comprar la roba que et posaràs.

 

Què és el Servei de Personal Shopper de ARCmoda?    

En primer lloc, et defineixo què és un personal shopper. El Personal Shopper és una persona experta en comprar roba. La seva funció és acompanyar-te a les botigues i assessorar-te sobre la roba que més t’afavoreixi. Anar a la botiga de la mà d'un Personal Shopper et dóna confiança. Pot fer-te conjunts amb la roba que tens al teu armari i planejar el que necessites. La idea és anar formant looks amb les  peces adequades per a tu, segons el teu estil de vida. Alhora, el client podrà anar aprenent a fer les compres adequades. El Personal Shopper t'ajuda a rendibilitzar sempre les teves compres. El Servei de Personal Shopper a ARCmoda és gratuït, pots fer la reserva i nosaltres et preparem diferents looks segons les teves necessitats. A més t'assessorem sobre quines peces et queden millor i totes les possibles combinacions. El més important per a nosaltres és que la roba que et compris a la nostra botiga te la posis.

 

Què és el Personal Shopper online de l’ ARCmoda?

Aquest t'ajuda en les teves compres a través la nostra pàgina web: www.arcmoda.cat La diferència i el seu avantatge amb el Personal Shopper és que no hauràs d'anar a la botiga. Una vegada que el teu Personal Shopper online coneix les teves característiques físiques, estil i necessitats, t'aconsellarà la manera d'anar ben vestit. Ens centrarem en tu, aquest servei és ideal per a les dones que no tenen temps de venir a la nostra botiga.

El Servei de Personal Shopper Online és gratuït, es pot realitzar mitjançant correu electrònic o bé via WhatsApp.

 

Què és el Servei d’Assessoria d'imatge de l’ ARCmoda

La diferència entre un assessor d'imatge i un personal shopper és que la missió del primer és elaborar una imatge completa, és a dir, compondre l'aspecte integral del client.

El Servei d'Assessor d'Imatge de ARCmoda es realitza mitjançant pressupost previ a les necessitats de les nostres clientes