MAGAZINE

Reentré amb Estil

12/09/2023
Helena Frigola

Les vacances s’ han acabat i és hora de tornar a la feina

La reentré, aquesta època de transició entre les vacances i la tornada a la vida quotidiana, pot portar una barreja d'emocions. De vegades, ens sentim amb una certa melancolia per haver deixat enrere els dies de descans. Però, el mes de setembre pot ser l’ inici de nous reptes i oportunitats per encarar l’ últim trimestre de l’any.

 

La roba pot tenir un paper fonamental en aquest moment. Com una manera de transformar el teu dia a dia, les nostres eleccions de vestuari poden influir en com ens percebem i ens perceben. Amb una mica d’atenció, podem aconseguir millorar el nostre estat d'ànim i afrontar la reentré amb més confiança i energia. Hàbits que podem haver adquirit durant les vacances, perquè teníem més temps, ho podem allargar en la nostra vida diària. Com per exemple, desmaquillar-nos de manera conscient o alimentar-nos millor. Encara que sembli contradictori, la fi de les vacances també pot suposar posar una mica d’ ordre. Molts sabem que els bons propòsits es fan dues vegades l’ any: el gener i el setembre.

 

Però si estem tristes perquè no volem deixar els dies de platja o no volem que s’ acabi el nostre viatge, la roba ens pot ajudar. Una de les maneres més efectives d'elevar l'estat d'ànim amb la roba és optar per aquelles peces que ens fan sentir bé i reflecteixen la nostra personalitat. Pot ser una samarreta amb colors vitamina, o una peça més elegant que ens faci sentir empoderades per afrontar qualsevol desafiament.

 

A més, la combinació de colors i teixits pot tenir un impacte important en com ens sentim. Colors com el groc o el taronja poden aportar una sensació de vitalitat i energia, mentre que tons com el blau o el verd tindran un efecte calmant i relaxant. Igualment, la tria de teixits còmodes i suaus pot afavorir una sensació de confort i benestar durant la reentré. No oblidem tampoc els complements, que poden ser veritables potenciadors d'estil.

 

La transició pot resultar desafiadora, per això hem d’ utitiltzar la moda com la nostra aliada. Estic segura que durant les vacances us haureu comprat alguna peça de roba de nova col·lecció, és el moment d’ estrenar-la ( no no ser, que us hàgiu comprat un jersei de llana o un abric que us hareu d’ esperar una mica més).

 

Quines són les peces essencials que podem utilitzar per sentir-nos més guapes i preparades per encarar tots els reptes que ens esperen? A continuació, us proposu una serie de peces ideals que ens ajudaran a superar el sentiment de reentré.

 

1. Blazer:

 

El blazer és, sense dubte, una peça fonamental en la reentré. Aquesta peça pot transformar un look en qüestió de segons. Opta per un blazer de tall elegant i ajustat que s'adapti a la teva silueta, i comprovaràs com la teva confiança es dispara. Ho pots

combinar amb amb pantalons tipus palazzo, faldilla o texans, aquesta peça és molt fàcil de portar i pot elevar qualsevol outfit.

 

2. Vestits:

 

Transforma els vestits que has portat durant les vacances, segons els accessoris que triïs aconseguiràs el look ready to work (perparada per anar a treballar) que desitges.

 

3. Camises:

 

Les camises blanques són la peça clau en el fons d’ armari i també molt fàcil de portar amb tot. Per exemple, la fadilla midi que podem tenir a l’ armari que durant les vacances la combinaves amb un top, ara amb la camisa blanca i les mànigues una mica recollides. Posa’t complements. Dos collarets daurats, un més llarg que l’altre, acabaran de definir l’ outfit per estar ben estilosa el mes de setembre.

 

4. Pantalons de crêppe

 

Els pantalons de crêppe són un fonament essencial en qualsevol armari laboral. Els pots portar amb una camisa blanca, amb una samarreta (en aquest cas quedairia un estil més casual) o bé amb un cardigan. Recordeu que està molt de moda utilitzar cinturons primets a sobre dels cardigans abotonats.

 

5. Marroquineria i complents:

 

No oblides l'impacte dels complements. El mes de setembre és hora d’ invertir en sabates, bolsos i complements. Per exemple, un foulard amb els tons de la temporada que es presenta et canviaran totalment el teu conjunt i t’ aportarn un aire fresc i adequacat cap a la nova temporada. Al igual que la marroquinería, jo ja no utilitzaria els cabassos, ara tria bolsets amb tons beig, magenta o lilosos. Ja trindràs temps de comprar-te el bolso de color negre més endavant.

 

En resum, la reentré no ha de ser vista com una simple tornada a la rutina, sinó com una oportunitat per reinventar-nos i descobrir altres possibilitats. La reentré ens ha de servir per introduir noves peces al nostre armari, petites pinzellades de la temporada que es presenta. Recorda que la moda és la manera d’expresar-nos. Per tant, és l’ocasió perfecte per introduir canvis en el nostre estil i millorar

Escull quina hora et va millor per a tenir tota la meva atenció.*