MAGAZINE

Tips per comprar el bolso perfecte

20/09/2021
ARCmoda
Quin bolso triar segons el teu cos

La clau és compensar les línies i corbes de el cos. Has de triar una bossa o bandolera amb la forma oposada a la teva figura. Si ets una dona alta i tens una figura sense molts revolts, pots triar una bossa gran, però si ets baixa i menuda les bosses petits et vindran com anell a el dit. I si a les primes els afavoreixen més les formes corbes, per contra, a les dones amb corbes els llueixen més les bosses rectes.


Longitud de la bossa

Evita posar-te la bossa, motxilla o bandolera a l'altura de la part del teu cos més voluminosa. Així, no resaltarás aquesta zona en la qual no vols que altres es fixen. A més, tens bosses que ofereixen la possibilitat de regular l'altura de el mateix. Les bosses han de ser accessoris que realcin la nostra figura, no a l'contrari.


Una bossa per a cada ocasió

No és el mateix el dia a dia, anar a la feina o anar a una festa de nit. Per això, hauràs fixar-te per a què ocasió necessites la bossa:

Una bossa creuat i fàcil de portar és adequat per lluir-lo tant de dia com de nit, per anar a l'oficina o per a acudir a una cita a la nit.


Un shopping bag és el perfecte aliat per a dones que tenen un ritme de vida vertiginós i que no saben quan van a passar per casa. Així, podràs portar mil coses sobre com; mòbil, tablet, agenda, necesser, ulleres de sol ... i estar preparada per a qualsevol imprevist.

Una bossa mà és la millor opció per quan vulguis sentir-te més femenina. És una bossa més petit que un shopping bag, però té també moltes funcionalitats
Tria una bandolera o una motxilla per a un estil més casual. És igual de versàtil i té un punt de comoditat que potser no tinguin els altres.El color

A vegades les tendències marquen colors molt cridaners o estampats. Pots triar un accessori de temporada sense por, però si el que busques és poder portar-lo a qualsevol part i en qualsevol ocasió, guia't per colors neutres. El negre, beix, gris, plata, cru, blanc, camel, blau marí, cafè, marró ...


Materials i acabats.

Hi ha dones que hem de portar de tot en els nostres bosses, motxilles o carteres, per fer front al nostre dia a dia, així que fixa't que les tires de les bosses siguin gruixudes i amb les costures ben acabades, si no vols tenir un disgust . Mira també si es poden rentar.Què és millor, el tancament amb cremallera o amb imant?

Doncs hi ha opinions per a tots els gustos. El tancament amb cremallera és més segur, però el tancament amb imant et permet obrir la teva bossa amb més rapidesa i permet dissenys més alternatius. No obstant això, l'imam pot desimantar teves targetes. Així que novament, hauràs de valorar l'ús que vulguis donar-li.


Quin és el teu estil.

No t'oblidis de mirar cap a dins i conèixer què és el que et queda millor segons la teva personalitat. Hi ha bosses clàssics, vintage o retro, ochenteros, atrevits amb formes gracioses, elegants i minimalistes (colors plans), estampats, moderns, casual. Tingues en compte la teva personalitat i amb quin et veus més guapa.