Qui som

ARCmoda (2001) és una botiga de roba situada a la població de Banyoles.  Avui, sóm un retail de referència a la província de Girona en l'àmbit del Comerç Local. Ens especialitzem en oferir una àmplia selecció de marques de moda tant nacionals com internacionals, perquè els nostres clients puguin trobar les últimes tendències i estils que s'ajustin al seu gust personal.

A la nostra botiga treballem en cura a l’hora de seleccionar les millors peces de roba i asegurar-nos que els nostres clients trobin el que busquen. Des de roba casual, pel dia a dia, fins a roba elegant per un esdeveniment més especial.

 

A més a més disposem de botiga en línea: www.arcmoda.cat i cada dijous realitzem un Showroom en Directe des de l’app Instagram, on mostrem les últimes novetats i tips d’estilisme. Així, els nostres clients poden fer les seves compres cómodament des de casa. Des de’ ARCmoda Online volem transmetre tranquil·litat i seguretat. Disposem de Servei d’ Assessoria d’ imatge.

 

 “ARCmoda és una multibrand store que reflecteix un estil de vida, una forma de pensar i de viure”

 

Helena Frigola fundadora d’ ARCmoda, és una gran apassionada del món de la moda i el disseny amb més de 25 anys d’ experiència en el sector. Es defineix com “una dona perseverant i fidel a la cultura de l’ esforç, una economista que llegia les revistes de moda”. 

L’ Helena, és assessora d’ imatge i personal shopper, i els que la coneixen saben que sempre sortiràs amb un look de la seva botiga i moltes propostes de combinacions aprofitan roba que hagis comprat altres temporades, perquè la roba més sostenible és la que et poses. “Assessorem a les nostres clientes a sentir-se a gust amb les peces que compren”. “També donem molt de valor a les peces atemporals, els bàsics de fons d’ armari, que t’ ho poses temporada rera temporada”.

 

ARCmoda ofereix moda de qualitat, estil i varietat als nostres clients. Treballem amb passió i dedicació per satisfer les seves necessitats i proporcionar-los una experiència de compra única.

ARCmoda és molt més.