MAGAZINE

Crea un bon fons d' armari a l' ARCmoda

03/10/2019
Helena Frigola

Saps que només utilitzem el 20% de les peces del nostre armari?

 

Què és un fons d'armari?

 

És una selecció de peces per a una estació en concret adaptada a les necessitats de cadascuna d’acord a l’ estil de vida que portem. Una manera útil de tenir al teu armari peces que segur et posaràs aquesta tardor.

ARCmoda t'ajuda amb el teu fons d'armari

 

La clau està en escollir les peces adequades i que més t' afavoreixin.

 

Trench

 

Les peces que mai passen de moda són bàsics imprescindibles en tots els armaris. Si a més parlem d'una peça versàtil, perfectament combinable amb un vestit i un look d'oficina, o uns texans i unes esportives. El trench ha d'estar en el teu fons d'armari d'aquesta tardor. Et permetrà donar un toc clàssic o chic als teus outfits depenent de com ho combinis, i si la tens amb una tonalitat beix, et donarà la llibertat de combinar-ho amb el que vulguis.

 

Americana o blazer

 

Perfecta per looks de dia o de nit, per combinar amb pantalons, faldilles o vestits. Et donarà un aire més elegant als teus looks.

 

Jeans

 

Uns bons texans al teu armari no poden faltar. A l’ ARCmoda els trobaràs en diferents tons i varietat de talles. A més, aquesta tardor es porten amb incrustacions. Vine a veure'ls !!

 

Faldilla

 

La faldilla és un clàssic que sempre aporta feminitat. Segons la teva tipologia corporal pots triar quina és la que més t'afavoreix.

 

Samarretes

 

Les samarretes són imprescindibles, pots escollir els colors bàsics i algun de temporada. Per exemple, el color must have d'aquesta tardor és el mostassa. El pots combinar amb gris, blau marí, negre, verds i les més atrevides fins i tot amb el grana.

 

Brusa

 

Blanca o negra, és una necessitat més que un desig. Totes hem de tenir una brusa. Te la podràs posar en multitud d'ocasions: per treballar, sortir amb les amigues, sopar amb la teva parella, reunió de treball ... mai falla.

 

Jersei

 

Una peça suau, agradable, còmoda, i imprescindible en el fons d'armari. Perquè puguis combinar-ho amb tota la resta de peces.  Pots escollir escot: rodó, caixa, coll alt...

 

Vestit

 

Per exemple un vestit negre en el teu fons d'armari sempre funciona quan apareix algun sopar o festa imprevista.

 

Accessoris

 

Els accessoris són els que et donaran un aire diferent als teus looks.

 

Sabates i bolsos

 

En el tema de les sabates jo t' aconsellaria unes planes, uns botins o botes, sneakers i uns stillettos

I en bolsos, la veritat, en aquest cas amb dos és suficient: un bon bolso per al teu dia a dia i un altre per sortir tipus cluth.

 

A l’ ARCmoda disposem Servei d'Assessoria d'Imatge, si vols ampliar els teus coneixements sobre quines peces són les que més t'afavoreixen o quins són els teus colors et pots posar en contacte amb nosaltres.

 

A més, m'agradaria recordar que seleccionem looks personalitzats per a les nostres clientes. Truca'ns i t'ho preparem tot. Així quan arribes a la nostra botiga només hauràs de provar-te el outfit que més t'agradi. El servei de Personal Shopper és gratuït, es realitza prèvia reserva.