MAGAZINE

Texans perfectes

21/04/2020
ARCmoda

Els texans són la peça que més utilitzaràs del teu armari per això és molt important comprar-te uns que et quedin perfectes. Vols saber com són els que et queden millor?

 

 

Els texans són la peça estrella per combinar looks completament diferents. Uns mateixos pantalons poden servir-te per anar a un sopar amb les amigues si ho combines amb un top llencer i un blazer; i a l'endemà els pots combinar amb una dessuadora i unes sneakers i aconsegueixes un look completament informal.

 

Però són tants els models que trobem avui dia, que no sempre és fàcil saber com triar els jeans perfectes. 

 

A l’ARCmoda sempre disposem de texans per a totes les nostres clientes, des de la talla 34 a la 52. Ens agrada tenir moda per tothom, perquè la talla, des del meu punt de vista, està perdent importància. I aquesta afirmació es deu al fet que segons la marca o la procedència de la peça pots tenir un ventall de talles al teu armari. 

 

 

Segons la nostra tipologia corporal afavoriran uns models més que uns altres. Respecte al color dels texans, com més foscos més estilitzada s'apreciarà la nostra figura.  Un cop seleccionat el color ens hem de fixar en el model:  la llargada i si són bàsics o porten pinces, estan trencats, moltes butxaques, ...

 

Si ens identifiquem com una dona de corbes o amb maluc més aviat ampla, hem d'optar per un model que no ho potenciï, pel que hauríem d'evitar els models més ajustats i elàstics. Els models rectes que s'ajusten des del maluc fins al genoll, i després cauen són rectes, poden ser una bona elecció. També és important que optem per un model amb tall mitjà alt, ja que els talls baixos augmenten els malucs.  Els models en colors més foscos ens ajuden a dissimular els malucs, i com més simples siguin millors.

 

Si tenim pocs malucs, i no massa corbes, l'elecció serà pràcticament la contrària, els models més ajustats skinny  ens afavoriran més, optar per un model amb pinces, butxaca extres, etc ... pot ajudar-nos a equilibrar la nostra silueta, per la qual cosa models amb butxaques a la part posterior i amb costures clares, ens ajudaran a que el nostre darrere destaqui una mica més.  

La nostra alçada, també és un factor determinant, així si som més aviat baixetes, hem d'evitar models de tall baix, apostant sempre pels de cintura alta, ja que crearan un efecte d'allargament de cama. De la mateixa manera hauríem d'evitar els models semi llargs si volem seleccionar els jeans perfectes per al nostre estil. Si per contra, som altes i primes, pràcticament qualsevol model el podrem lluir bé. 

 

Properament penjarem un vídeo a l’ Instagram  @arcmoda on explicarem amb exemples quins texans són els adequats per tu aquesta temporada. 

Necessites assessorament per comprar-te un texans?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible